Hoppa till innehållet

Våra tjänster

Hemstädning

 

Att städa hemma är för många ett jobbigt måste. Fler människor får upp ögonen för hemstädning för att slippa det tråkiga och istället kunna fokusera på annat. Vi kan med stolthet säga att våra hemstädningar är de mest exklusiva på marknaden. För att kunna försäkra oss om att ni skall känna er nöjda så optimerar vi städningen utefter era önskemål. Upplev lyxen du med.

 

Flyttstädning

 

Om ni vill slippa allt som har med städning att göra i samband med en flytt så är en flyttstädning från oss det självklara valet. Vår erfarenhet från flyttstädningar gör att du som kund kan känna dig trygg med att lämna städningen i våra händer.

 

Bygg/Barackstädning

 

Med erfarenhet från byggarbetsplatser så känner vi till hur hårt det smutsas ner på ett bygge och dess faciliteter. Det är viktigt att hålla det rent och snyggt för att uppnå trivsel. Våra barackstädningslösningar skräddarsys för att passa ert bygge. När byggprojektet ska byggstädas så tar vi vårt uppdrag högst allvarligt då vi vet att onödiga besiktningsanmärkningar kostar både tid och pengar.

 

Låt oss sköta städningen på bygget så lovar vi att ni inte blir besvikna.

 

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kontakta Städgruppen

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago